ΜΑΓΙΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Τα μαγιό της Lukuma περιέχουν PFAS;

Η Lukuma δεν χρησιμοποιεί PFAS και τα προϊόντα μας δεν περιέχουν PFAs. Το PFAS είναι υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες (PFAS) που περιλαμβάνουν (PFOS και PFOA). Αυτές οι παρασκευαζόμενες χημικές ουσίες είναι φθοριούχες ενώσεις και χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία προϊόντων, όπως οι ταπετσαρίες που είναι ανθεκτικές στους λεκέδες, αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη, χρώματα, καλλυντικά, συσκευασίες τροφίμων και άλλα.
Η Lukuma δεν σχεδιάζει προϊόντα που περιέχουν τη χημική ένωση των PFAS ή οποιωνδήποτε επικίνδυνων χημικών ουσιών. Σύμφωνα με το STANDARD 100 της OEKO-TEX®, τα υφάσματα μας πληρούν τις ανθρωπο-οικολογικές απαιτήσεις. Η OEKO-TEX®STANDARD 100 είναι μια από τις πιο γνωστές ετικέτες παγκοσμίως για υφάσματα που έχουν δοκιμαστεί για επιβλαβείς ουσίες. Αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη των πελατών και την υψηλή ασφάλεια των προϊόντων. (https://www.oeko-tex.com/en/our- standards  /
oeko  -  tex  -  standard  -100)

Πόσες ώρες μπορώ να φοράω τα μαγιό της Lukuma;

Όσο σας επιτρέπει η ροή σας. Συνδυάζοντας το μαζί με ένα κύπελλο περιόδου, σε μια μέρα έντονης ροής, θα σας επιτρέψει να τα φορέσετε ακόμα περισσότερες ώρες.
Για λόγους υγιεινής αλλά και για να μην έχετε διαρροές: Φροντίστε να αλλάξετε το συντομότερο δυνατό αφού τελειώσετε το κολύμπι.

Τα μαγιό περιόδου της Lukuma λειτουργούν πραγματικά;

Ναι! Τα μαγιό περιόδου θα απορροφήσουν το αίμα περιόδου. Μπορούν επίσης να απορροφήσει τον ιδρώτα ή την ελαφριά ακράτεια. Έτσι, εάν υποφέρετε από ακράτεια ούρων, αυτό είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για να σας δώσει λίγη ελευθερία και αυτοπεποίθηση.

Πώς τα μαγιό περιόδου απορροφούν αίμα αλλά όχι νερό;

Υπάρχει μία εσωτερική στρώση στα μαγιό περιόδου που απορροφά την περίοδό σας όταν βρίσκεστε στο νερό. Όταν αιμορραγείτε, το στρώμα θα απορροφήσει το αίμα της περιόδου σας. Το εξωτερικό αδιάβροχο στρώμα του μαγιό κρατά το αίμα μέσα, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διαρροές.

Πώς πλένουμε τα μαγιό περιόδου της Lukuma;

Ξεπλύνετε με κρύο νερό. Βάλτε τα μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα σας σε έναν ευαίσθητο κύκλο πλυντηρίου στους 30 βαθμούς. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε λευκαντικό ή μαλακτικό. Μπορείτε να τα πλύνετε και στο χέρι για να διατηρήσετε την ελαστικότητα. Απλώστε τα σε μη υγρό περιβάλλον. Μην τα σιδερώνετε.

Τα μαγιό περιόδου λειτουργούν τις έντονες ημέρες περιόδου;

Ναι λειτουργούν! Απλά μπορεί να χρειαστεί να το αλλάξετε πιο γρήγορα. Αν είστε σε ημέρες με έντονη ροή, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως πρόσθετη προστασία από διαρροές σε συνδυασμό με ένα κύπελλο περιόδου.

Μπορώ να κολυμπήσω ενώ αιμορραγώ;

Ναι φυσικά! Τα μαγιό μας είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται μόνα τους ή ως επιπλέον προστασία εάν χρειάζεται. Το μαγιό μας απορροφά αντίστοιχη ροή με 1-2 κανονικά ταμπόν.

Θα ξέρει ο κόσμος ότι φοράω μαγιό περιόδου;

Όχι! Τα μαγιό μας ΔΕΝ έχουν ογκώδες απορροφητικό στρώμα και κανείς δεν θα μπορεί να διακρίνει τη διαφορά.