ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ

Οι υφασμάτινες σερβιέτες της Lukuma περιέχουν PFAS;

Η Lukuma δεν χρησιμοποιεί PFAS και τα προϊόντα μας δεν περιέχουν PFAs. Το PFAS είναι υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες (PFAS) που περιλαμβάνουν (PFOS και PFOA). Αυτές οι παρασκευαζόμενες χημικές ουσίες είναι φθοριούχες ενώσεις και χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία προϊόντων, όπως οι ταπετσαρίες που είναι ανθεκτικές στους λεκέδες, αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη, χρώματα, καλλυντικά, συσκευασίες τροφίμων και άλλα.
Η Lukuma δεν σχεδιάζει προϊόντα που περιέχουν τη χημική ένωση των PFAS ή οποιωνδήποτε επικίνδυνων χημικών ουσιών. Σύμφωνα με το STANDARD 100 της OEKO-TEX®, τα υφάσματα μας πληρούν τις ανθρωπο-οικολογικές απαιτήσεις. Η OEKO-TEX®STANDARD 100 είναι μια από τις πιο γνωστές ετικέτες παγκοσμίως για υφάσματα που έχουν δοκιμαστεί για επιβλαβείς ουσίες. Αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη των πελατών και την υψηλή ασφάλεια των προϊόντων. (https://www.oeko-tex.com/en/our- standards  / oeko  -  tex  -  standard  -100)

Πώς πλένω τις σερβιέτες μου;

Ξεπλύνετε πολύ καλά με κρύο νερό. Βάλτε την στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς. ΜΗ χρησιμοποιείτε λευκαντικό ή μαλακτικό. Μπορείτε να τις πλύνετε και στο χέρι. Κρεμάστε την σε μη υγρό περιβάλλον. Παρακαλούμε μην τις σιδερώνετε.

Πόσες ώρες μπορώ να φοράω τις υφασμάτινες σερβιέτες της Lukuma;

Κάθε ροή είναι διαφορετική! Μπορείτε να φοράτε σερβιέτες που απορροφούν την περίοδο για όσο διάστημα το επιτρέπει η ροή σας. Μπορείτε να πείτε ότι η σερβιέτα σας είναι γεμάτη αν αρχίσετε να νιώθετε υγρή. Μέγιστος χρόνος χρήσης – 24 ωρες.

Μυρίζουν;

Οι υφασμάτινες σερβιέτες μας είναι κατασκευασμένα από 95% βαμβάκι, έτσι έχουν φυσικές ιδιότητες, ανθεκτικές στις οσμές. Είναι ασφαλείς για τον ανθρώπινο οργανισμό. Εφόσον τις φροντίζετε σωστά, οι σερβιέτες της Lukuma ελαχιστοποιούν τις οσμές.
Όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, το αίμα μπορεί να προκαλέσει μια μεταλλική μυρωδιά που θα παρατηρήσετε όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα, αλλά δεν θα υπάρξει κάτι διαφορετικό από ότι συμβαίνει με τη χρήση κάποιου άλλου προϊόντος μιας χρήσεως. Θα αρχίσουν να μυρίζουν μόνο αν ξεπεράσετε τις επιτρεπόμενες ώρες χρήσης ή αν δεν τις αλλάζετε αρκετά συχνά για τη ροή σας.