ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Τα εσώρουχα Lukuma περιέχουν PFAS;

Η Lukuma δεν χρησιμοποιεί PFAS και τα προϊόντα μας δεν περιέχουν PFAs. Το PFAS είναι υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες (PFAS) που περιλαμβάνουν (PFOS και PFOA). Αυτές οι παρασκευαζόμενες χημικές ουσίες είναι φθοριούχες ενώσεις και χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία προϊόντων, όπως οι ταπετσαρίες που είναι ανθεκτικές στους λεκέδες, αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη, χρώματα, καλλυντικά, συσκευασίες τροφίμων και άλλα.
Η Lukuma δεν σχεδιάζει προϊόντα που περιέχουν τη χημική ένωση των PFAS ή οποιωνδήποτε επικίνδυνων χημικών ουσιών. Σύμφωνα με το STANDARD 100 της OEKO-TEX®, τα υφάσματα μας πληρούν τις ανθρωπο-οικολογικές απαιτήσεις. Η OEKO-TEX®STANDARD 100 είναι μια από τις πιο γνωστές ετικέτες παγκοσμίως για υφάσματα που έχουν δοκιμαστεί για επιβλαβείς ουσίες. Αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη των πελατών και την υψηλή ασφάλεια των προϊόντων. (https://www.oeko-tex.com/en/our- standards /oeko - tex -standard-100)

Πώς μπορώ να ξέρω ποιο μέγεθος να παραγγείλω;

Όταν επιλέγετε εσώρουχα Lukuma, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παραγγείλετε το κανονικό σας μέγεθος. Μπορείτε να βρείτε τις συστάσεις μας για κάθε στυλ στις λεπτομέρειες. Σε ορισμένα στυλ, ίσως χρειαστεί να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος.

Είναι οι ίνες μπαμπού καλές για τα ρούχα;

Δεν υπάρχει άλλο φυτό που χρησιμοποιείται στα ρούχα που να είναι τόσο ταιριαστό και απαλό στον πλανήτη Γη. Το μέλλον είναι λαμπρό χάρη στο εξαιρετικά βιώσιμο μπαμπού. Το μπαμπού είναι 40% πιο απορροφητικό ακόμα και από το πιο εκλεκτό οργανικό βαμβάκι. Αυτό σημαίνει ότι απομακρύνει εξαιρετικά την υγρασία από το δέρμα και είναι εξαιρετικά άνετο.

Πώς πλένω τα Lukuma μου;

Ξεπλύνετε πολύ καλά με κρύο νερό. Βάλτε τα στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς. ΜΗ χρησιμοποιείτε λευκαντικό ή μαλακτικό. Μπορείτε να τα πλύνετε στο χέρι για να διατηρήσετε την ελαστικότητα. Κρεμάστε τα σε μη υγρό περιβάλλον. Παρακαλούμε μην τα σιδερώνετε.

Πόσες ώρες μπορώ να φοράω τα εσώρουχα της Lukuma;

Κάθε ροή είναι διαφορετική! Μπορείτε να φοράτε εσώρουχα που απορροφούν την περίοδο για όσο διάστημα το επιτρέπει η ροή σας. Μπορείτε να πείτε ότι τα εσώρουχά σας είναι γεμάτα αν αρχίσετε να νιώθετε υγρή. Μέγιστος χρόνος χρήσης – 24 ωρες.

Πόσα εσώρουχα πρέπει να πάρω;

Θα χρειαστείτε 7-9 εσώρουχα Lukuma ανά κύκλο περιόδου. Μη ξεχνάτε πως πάντα είναι ανάλογα με τη ροή σας, την απορροφητικότητα που θα διαλέξετε και την διάρκεια της περιόδου σας.

Μπορώ να φοράω σερβιέτες και ταμπόν με τα εσώρουχα Lukuma;

Αν αισθάνεστε πιο ασφαλείς, φυσικά και μπορείτε! Αλλά τα εσώρουχά μας μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως τα προϊόντα μιας χρήσης.

Πόσες φορές μπορούν να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν;

Τα εσώρουχα Lukuma διαρκούν περίπου 2 χρόνια, εάν πλένονται σωστά. Μπορείτε να μάθετε οδηγίες στις λεπτομέρειες κάθε προϊόντος.

Μυρίζουν;

Τα εσώρουχά μας είναι κατασκευασμένα από 95% βαμβάκι, έτσι έχουν φυσικές ιδιότητες, ανθεκτικές στις οσμές. Το κύριο ύφασμά που χρησιμοποιείται είναι οι ίνες μπαμπού, οι οποίες έχουν φυσικό αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα. Άρα είναι ασφαλές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Εφόσον τα φροντίζετε σωστά, τα εσώρουχά της Lukuma ελαχιστοποιούν τις οσμές.
Όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, το αίμα μπορεί να προκαλέσει μια μεταλλική μυρωδιά που θα παρατηρήσετε όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα, αλλά δεν θα υπάρξει κάτι διαφορετικό από ότι συμβαίνει με τη χρήση σερβιέτας ή κάποιου άλλου προϊόντος μιας χρήσεως. Θα αρχίσουν να μυρίζουν μόνο αν ξεπεράσετε τις επιτρεπόμενες ώρες χρήσης ή αν δεν τα αλλάζετε αρκετά συχνά για τη ροή σας.