Πως δουλεύει

Το μαγιό της Lukuma έχει ένα καινοτόμο εξωτερικό ύφασμα που στεγνώνει τρεις φορές πιο γρήγορα από τα τυπικά μαγιό, δημιουργώντας ένα κολακευτικό και λειτουργικό μαγιό.

Η μοναδική μας τεχνολογία απορροφά τις οσμές, την ελαφριά έως μέτρια αιμορραγία και την ελαφριά ακράτεια, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή.

Σχεδιασμένο για να κρατά τις διαρροές κλειδωμένες ακόμα και όταν βρέχεστε. Το αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα αποτρέπει τους λεκέδες και τις διαρροές, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο σας στον ήλιο χωρίς ανησυχία, χωρίς ταμπόν και σερβιέτες μιας χρήσης.

Το μαγιό μας αντέχει αντίστοιχη ροή από 1 έως 2 κανονικά ταμπόν.

Το αισθάνεστε σαν το κανονικό σας μαγιό. 

Πότε μπορώ να το φορέσω;

Το μαγιό μας είναι τέλειο για ελαφριά έως μέτρια ροή, για εκκρίσεις άλλου είδους ή την ελαφριά ακράτεια. Για όσους έχουν μέτρια ροή στην περίοδο, ο βέλτιστος χρόνος για να χρησιμοποιήσουν το μαγιό μας είναι από το μέσο έως το δεύτερο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Είναι επίσης ιδανικό ως εφεδρικό για περιόδους με πιο έντονη ροή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε διαρροές σε ρούχα και πετσέτες ή να το φορέσετε όσο περιμένετε περίοδο.

Περιγραφή

  • Αδιάβροχο υλικό, ανθεκτικό στους λεκέδες (Στεγνώνει πολύ γρήγορα)
  • Διπλοί ρυθμιζόμενοι ιμάντες, για να έχετε την τέλεια εφαρμογή.
  • Επιθέματα στήθους που αφαιρούνται
  • UPF50+ ( UVA & UVB προστασία )
  • Εξαλείφει την ανάγκη για ταμπόν – καλύτερα για εσάς, καλύτερα για τον πλανήτη

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν περαιτέρω ερωτήσεις.